ΠΕΡΙΟΧΗ

Η ακτές του Ιονίου έχουν δίκαια αναδειχθεί σε προορισμό που μπορεί να ικανοποιήσει όλους τους ταξιδιώτες: φυσική ομορφιά και πολιτιστικός πλούτος συνδυάζονται εδώ για να σας προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών.

Ιδιαίτερα η Μεσσηνία και η περιοχή της Πυλίας, όπου βρίσκεται το Callisto Seaside Homes & Suites ήταν μέχρι πρόσφατα ένα καλά κρυμμένο μυστικό των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών. Μόνο πρόσφατα αναδείχθηκαν παγκοσμίως το ιδιαίτερο μεσογειακό τοπίο και οι αρχές σεβασμού του eco-tourism που η περιοχή αναδεικνύει.

Η ποικιλία των δραστηριοτήτων που προσφέρει η Μεσσηνία θα σας τραβήξει σίγουρα το ενδιαφέρον: Ομηρικές τοποθεσίες και αρχαία θέατρα, μεσαιωνικά κάστρα, αλλά και οργανωμένη προσφορά για ποδηλάτες, ορειβάτες, σέρφερς, bird-watching & scuba-diving…

Ο, τι και εάν διαλέξετε, η περιοχή μπορεί να σας το προσφέρει:

Κολύμπι

Η Μεσσηνία είναι ιδιαιτέρως γνωστή για τις παραλίες της… όλες τους αξέχαστες αλλά και αποκομμένες από τα μαζικά τουριστικά ρεύματα.

To Callisto Seaside Homes & Suites βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κύμα, πάνω από την πανέμορφη μικρή παραλία του Μπάρλα. Μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν αυτόν τον κολπίσκο που συνδυάζει αμμώδη και βραχώδη παραλία, ενώ τα ιδιαίτερα κίτρινα βράχια της κρύβουν και μια σπήλια για τους πιο ρομαντικούς…

Απόσταση από το Callisto Seaside Homes & Suites : μόνο μερικά βήματα !

To Callisto Seaside Homes & Suites όχι μόνο σας προσφέρει τη δυνατότητα να ξυπνήσετε δίπλα στη θάλασσα, αλλά βρίσκεται και σε μικρή απόσταση από μια σειρά από φημισμένες παραλίες:

Χρυσή ακτή / Μάτι
Λαγκούβαρδος
Βρωμονέρι
Βοϊδοκοιλιά
Ρωμανός/ Πετροχώρι

Τέλος, εάν επισκεφθείτε το Callisto Seaside Homes & Suites κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μια εκδρομή στα γύρω ακατοίκητα νησιά (Πρώτη, Σφακτηρία, Αγία Μαρίνα κ.ά.), όπου τα κρυστάλλινα νερά θα σας σαγηνεύσουν.

Δραστηριότητες

Θαλάσσια σπορ
Άλλες δραστηριότητες
Άλλες εξορμήσεις για τους λάτρεις της φύσης
Πολιτισμός και αξιοθέατα

Περισσότερα

Γαστρονομία

 


Διάσημη για το ελαιόλαδο και τα γεμάτα γεύση λαχανικά της, η γαστρονομία της Μεσσηνίας έχει θεωρηθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε υγιεινά τοπικά πιάτα στην Μαραθόπολη (3km) και τη Γιάλοβα (20 km).

 

Back to Top