Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία μας

Το Callisto Seaside Homes & Suites είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ονειρευόμασταν χρόνια και που κάναμε πραγματικότητα με πολλή φροντίδα το 2015. Το σημείο όπου βρίσκεται το Callisto Seaside Homes & Suites είναι παραπάνω από μια γραφική τοποθεσία για εμάς: αντιπροσωπεύει μια γη που γνωρίζουμε καλά κι ο σεβασμός μας γι’ αυτή αντικατοπτρίζεται στις αρχές με βάση τις οποίες ετοιμάσαμε για εσάς το Callisto Seaside Homes & Suites:

Οικολογία: Ολόκληρο το συγκρότημα έχει κατασκευαστεί με σεβασμό στις αρχές της εξοικονόμησης ενέργειας. Τα συστήματα ύπνου και τα προϊόντα υγιεινής είναι όλα υψηλών οικολογικών προδιαγραφών.

Υγιεινός τρόπος ζωής: Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Callisto Seaside Homes & Suites προέρχονται από την περιοχή όπου η μικρής κλίμακας αγροτική καλλιέργεια προσφέρει τους καλύτερους καρπούς της μεσσηνιακής γης. Φροντίζουμε επίσης ώστε στο πιάτο σας να φτάνουν κυρίως βιολογικά προϊόντα.

Σεβασμός & θαλπωρή: Το Callisto Seaside Homes & Suites καλύπτει ένα σημαντικό κενό στον τομέα των μικρών καταλυμάτων στην Ελλάδα… Προσφέρει τις κατάλληλες παροχές για άτομα με ειδικές ανάγκες ώστε όλοι να απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής μας , η οποία παρέμενε έως τώρα δύσκολα προσβάσιμη.

Αρμονία: Τα δέντρα που θα βρείτε στον κήπο μας (ελιές, λεμονιές, πεύκα και κλήματα) είναι μέρος της χλωρίδας της περιοχής. Σας προσκαλούμε να χαλαρώσετε στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι σας μέσα στη φύση….

 

Πίσω από το όνομα

Η Callistó/ Καλλιστώ ήταν νύμφη της κεντρικής Πελοποννήσου που ο Δίας μεταμόρφωσε στον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου. Θα τη δείτε από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι στο Callisto Seaside Homes & Suites.

Το όνομά μας μπορεί να διαβαστεί και ως Cállisto/ κάλλιστο , το πιο όμορφο ή πιο καλό στα αρχαία ελληνικά.

Κάθε δωμάτιο έχει πάρει το όνομά του από μία από τις θεότητες της θάλασσας, τις Νηρηίδες ή Ωκεανίδες- προστάτιδες των θαλασσοπόρων στην αρχαία ελληνική μυθολογία.

Πίσω από κάθε όνομα στο Callisto Seaside Homes & Suites κρύβονται οι μοναδικές εμπειρίες που σας προσφέρονται εδώ: χαλαρώστε κάτω από τον έναστρο ουρανό δίπλα στο κύμα, μετά από μια μέρα εξερεύνησης των καλύτερων της Δυτικής Πελοποννήσου!

Back to Top