Καλώς ήλθατε στο Callisto

την επιλογή σας για άνετη και πολυτελή διαμονή στη Μεσσηνία

Σας καλωσορίζουμε στο Callisto Seaside Homes & Suites για να απολαύσετε τη σπάνια φυσική ομορφιά της μεσσηνιακής γης μαζί με τη διακριτική πολυτέλεια και φιλοξενία που σας προσφέρει το ολοκαίνουργιο συγκρότημά μας. Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα το Ιόνιο, το Callisto Seaside Homes & Suites αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις διακοπές σας στην Πελοπόννησο. Το συγκρότημα Callisto Seaside Homes & Suites έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και τις προϋποθέσεις για χαλάρωση και ξεκούραση σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον. Θα μαγευτείτε από τα κρυστάλλινα νερά του μικρού κόλπου ακριβώς μπροστά από τον κήπο μας και θα απολαύσετε αξέχαστα ηλιοβασιλέματα από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι μπροστά στη νήσο Πρώτη.

Σεβόμενοι τις ανάγκες των επισκεπτών μας όσο και το περιβάλλον, έχουμε εξοπλίσει το Callisto’s Seaside Homes & Suites με τα υψηλής ποιότητας και οικολογικά συστήματα ύπνου της Coco-mat, καθώς και ολόκληρο το συγκρότημα είναι κατασκευασμένο με σεβασμό στην αρχή της εξοικονόμηση ενέργειας.

Προσεκτικά επιλεγμένες παροχές, εκλεπτυσμένο design και εναρμόνιση με το περιβάλλον φιλοδοξούν να σαγηνεύσουν τους επισκέπτες το Callisto Seaside Homes & Suites και να τους κάνουν να αισθανθούν οικειότητα και άνεση.  

Cymo Main Photo
SNS_2160

Καλώς ήλθατε στη Μεσσηνία

τον πιο ελκυστικό προορισμό της Πελοποννήσου

Ακριβώς μπροστά από έναν “κρυμμένο” κόλπο του Ιονίου πελάγους, το Callisto’s Seaside Homes & Suites κυριολεκτικά “βρέχεται από το νερό” και σας αποκαλύπτει μια μέχρι τώρα ανεξερεύνητη πλευρά της Δυτικής Πελοποννήσου. Μια μικρή αμμώδης παραλία, δίπλα σε αλατισμένα βράχια και μια κρυφή σπηλιά θα γίνουν το έμβλημα των πιο αξέχαστων διακοπών σας στην Πελοπόννησο.

Η περιοχή της Μεσσηνίας μετατρέπεται -τα τελευταία έτη- σε αγαπημένο προορισμό Ελλήνων και ξένων ταξιδιωτών- και όχι τυχαία: η περιοχή μας είναι από τις λίγες στην Ελλάδα που προωθεί τις αρχές του βιώσιμου και οικολογικού τουρισμού. Επιπλέον, η Μεσσηνία προσφέρει στους εκλεπτυσμένους επισκέπτες της όχι μόνο περιβάλλον φυσικού κάλλους και ιστορικής σημασίας, αλλά και επιλογές από ποικιλία δραστηριοτήτων και αναρίθμητες παραλίες. Από εδώ θα μπορέσετε να επισκεφθείτε σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος, να κάνετε μπάνιο σε κρυστάλλινα νερά, να επισκεφθείτε ακατοίκητα νησιά, αλλά και να κάνετε ορειβασία, σερφ, αναρρίχηση, τένις ή γκολφ.

Back to Top